mandag 21. januar 2013

Årsmøte 2013

Årsmøtet for lokallaget holdes på Strand oppvekssenter på Hitra lørdag 9.mars kl 16.00.

I tillegg til vanlige årsmøtesakene, vil vi få et kulturelt innslag med fugl og dyrebilder fra Afrika.

En viktig sak på årsmøtet blir valg av logo for lokallaget. Vi må jo ha en fugl og valget står vel mellom hubro og tjeld som begge er arter som har en sterk forankring på øyene. Eller er det noen som har andre forslag. (personlig vil jeg gå for skjæra , men det er fordi det er symbolet til favorittlaget mitt i engelsk fotball (Notts County) og det holder jo ikke som argument ! )

Men se over de forslagene til logo som Kolbjørn har laget og gjør deg opp en mening. Logoene kan fortsatt endres noe etter at vi har bestemt oss for fugl.

Før årsmøtet vil vi ta oss en titte-runde. Møtes kl 10.00 et eller annet sted på Hitra etter nærmere avtale. Årsmøtet settes kl.16.00. Vi prøver å få til samkjøring fra Frøya.

De som ikke fikk denne inbydelsen på mail må kontakte meg på karl.thorvaldsen@stfk.no
Det vil lette oss i styret for arbeid og spare penger !

Treffes

3 kommentarer:

 1. Notts County, Karl???? Det var jo litt tøft - er ikke mange nordmenn som følger gjengen fra Meadow Lane! Er ikke NC den eldste fotballklubben i verden, mon tro? De var i alle blant de 12 lagene som startet Football League.

  Lenke til logoforslag:
  http://nof-hitrafroya-lokallag.blogspot.no/2012/03/justering-logo.html

  SvarSlett
 2. Det finnes bare ETT engelsk fotballag... Liverpool! Så kanskje jeg skal gå for en logo med et bilde av en krysning av ørn og skarv?

  SvarSlett
 3. Jeg skulle ikke ha dratt inn "the Magpies". Det kan jo utvikle seg til en debatt om engelsk fotball.

  SvarSlett