mandag 26. mars 2012

Logo til lokallaget

På stiftelsesmøtet diskuterte vi så vidt en eventuell logo for lokallaget. Vi var innom flere fugler som kunne passe for denne regionen. Havørna og storskarven var blant annet nevnt som en aktuell karakterfugl for oss. Nå ble vi jo stiftet samtidig med at tjelden var på full fart tilbake fra sørligere strøk, noe som var sterkt delaktig i at vi valgte dette som "vår" fugl. I tillegg er jo tjelden å finne på hvert et nes og skjær her i øyregionen.

I alle fall ble Kolbjørn svært inspirert og har laget ikke mindre enn 5 ulike forslag til logo. Synes det er greit at vi tar en diskusjon på om tjelden skal være fuglen som preger logoen vår. Dersom vi er enige om det, er det veldig greit at vi ser på forslagene Kolbjørn har laget og gir tilbakemeldinger på dem.

Logoen vil i første omgang bli å finne i headinga på nettsida vår. Videre kan det jo bli aktuelt å bestille t-skjorter, capser ol. med logoen på en gang framtida. Bruk kommentarfeltet og gi tilbakemeldinger, folkens!

Logo 1

Logo 2

Logo 3

Logo 4

Logo 5
4 kommentarer:

 1. Nr. 2 er en klar favoritt for meg.

  SvarSlett
 2. Logo 2 er nok den som egner seg best på trykk på effekter. Klare farger og enkle linjer - kan godt forstørres uten å tape seg i kvalitet. Synes likevel det blir et lite tomrom under fuglen - skulle ønske det var en stein der... Kanskje kan vi sette inn 2012 for stiftelsesåret under fuglen?

  Kanskje bør vi vurdere om virkelig skal ha tjelden som fugl i logoen? Ikke noe stygt sagt om arten, men valget blir kanskje VEL banalt? Har kikka rundt litt og sett at NOF Trondheim har kornkråka, Hemne har hvitryggspetten, Jæren har vipa osv. Alle har karakterarter for sitt område i logoen sin, noe vi kanskje skulle vurdere før vi bestemmer oss? Havørn, stor-/toppskarv, rødnebb-/makrellterne eller andre fugler?

  Fint om vi tar en runde på dette før vi bestemmer oss!

  SvarSlett
 3. Banalt? Ja, hvorfor ikke? Hvem er det vi går og venter på om våren da? Jo, tjelden :-)
  Erik Solheim "tildelte" Frøya storspoven for noen år tilbake, og ba oss passe ekstra godt på den. Men tjelden ligger mitt hjerte veldig nær. Den er godt synlig, har en lett igjenkjennbar lyd, og er vakker i fargen :-)

  SvarSlett